top of page

BEHANDELING LASER ONTHAREN.

Bij laserontharing wordt er een laser golflengte naar het haarzakje gestuurd, waardoor het haarzakje de voedende eigenschappen verliest.

Dit zorgt ervoor dat het haarzakje verdwijnt en de kans op het groeien van nieuw haar onmogelijk is, immers geen haarzakje, geen haartje. 

Elk lichaam is anders, elke haargroei is anders. Iedereen heeft haarzakjes met verschillende anatomische structuren. Deze haarzakjes groeien op verschillende dieptes in de huid. Verschillende lasergolflengten zijn nodig om elk haarzakje te bereiken en definitief te ontharen.

De Soprano Titanium laser is uniek en combineert als enige laser, de drie meest effectieve laser golflengten in één handstuk, een uniek voordeel!

Tevens bevat de Soprano Titanium laser de SHR-technologie die de haarzakjes langzaam verwarmt, geen pijnlijke lichtflitsen zoals bij de verouderde IPL techniek.

De haartjes die met traditionele IPL machines moeilijk te verwijderen waren zijn nu ook goed en effectief te behandelen.

Op basis van zowel wetenschappelijk als klinische onderzoeken blijkt dat laser effectiever en veiliger is dan IPL. Bij laserontharing zijn er minder behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

De Soprano Titanium laser maakt gebruik van een extreem koelend handstuk, hierdoor worden de huid en onderliggende weefsels beschermt tegen de hitte van de laser.

De kans op verbranding met de Soprano Titanium laser is daarom uitgesloten.

 

Veilig, snel en effectief!

BEHANDEL ADVIES.

 

U dient de te behandelen gebieden 12-24 uur van te voren te scheren.

Indien er niet geschoren is kunnen wij u helaas niet behandelen.

Voor de behandeling dient de huid schoon te zijn en vrij van make-up, deodorant met name anti-transpirant, bodylotion, olie of parfums.

Gelieve het te behandelen gebied niet epileren of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur,

de haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de laserbehandeling niet effectief uitgevoerd kan worden.

Het is raadzaam één week voor uw behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Uw huid moet simpelweg even tot rust komen.

Na de behandeling kunt u direct uw normale bezigheden weer oppakken, u kunt zelfs genieten van de zon indien u een goede beschermende factor gebruikt.

Echter raden wij u wel aan om uw huid de nodige rust te gunnen, ons advies is om hier ca. een week voor in acht te nemen.

SLC_every-body_01.png
bottom of page