top of page

HUIDVERBETERING.
Een schoonheidsspecialiste is dé expert als het om de zorg en behandeling van je huid gaat. Je huid is immers je grootste orgaan en heeft alle liefde en  zorg nodig.

Bij SKIN LASER CLINIC. bieden wij prachtige behandelingen aan op het gebied van huidverbetering. 

FACIALS:

ANTIOXIDANT ANTI-AGING FACIAL 
Heb je last van een gevoelige, geïrriteerde en droge huid? Dan is deze anti-aging behandeling geschikt voor jou. Het bevat hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen die zorgen voor een snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals uv-straling. De Antioxidant Anti-Aging Facial stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Ondersteunt de vermindering van roodheid van de huid, egaliseert de teint en geeft verbetering bij lichte vormen van acne.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met roodheden, inflammaties, zonschade, ongelijkmatige teint, droge huid en eerste tekenen van huidveroudering.

Duur: 50 min

Prijs: € 80,00

CALM & CLEAR FACIAL

Heb je last van een acne-gevoelige huid, maar wil je niet een te intensieve behandeling? Kies dan voor deze facial. Met Calm & Clear exfolieer je de huid met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een extra enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd, zonder deze uit balans te brengen. Door afsluitend olievrije producten aan te brengen wordt de huid bovendien mooi gematteerd.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de acnegevoelige en droge huid.

Duur: 50 min

Prijs: € 80,00

WINTER RETREAT FACIAL 

Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

 

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de grauwe/doffe huid, een droge huid en huid met neiging tot verslapping en gebrek aan huidelasticiteit. 

Duur: 50 min

Prijs: € 70,00

MICRONEEDLING.

Microneedling met de Dermapen 4 is dé behandeling voor  een mooie, egale huid.

Door microkanaaltjes in de huid aan te brengen, stimuleer je de collageen en elastine aanmaak in  de huid welke -in de loop der jaren- natuurlijk afneemt. 

Met deze behandeling kunnen wij verschillende "huidproblemen" aanpakken, zoals littekenvorming door acné, hyperpigmentatie, acné en fijne lijntjes.

Duur: 60 min

Prijs: € 110,00

CHEMISCHE PEELING.

Wil je je huid een intensieve behandeling geven om een huidprobleem effectief aan te pakken en snel huidverbetering te bewerkstelligen? Dit bereik je met onze intensieve peelings. Tijdens een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd waardoor oneffenheden, fijne rimpels en lijntjes, acné of littekens minder zichtbaar worden. Door het hoge percentage van werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor er een versnelde werking optreedt. 

Duur: 60 min

Prijs: € 89,00

bottom of page