HUIDVERBETERING.
Een schoonheidsspecialiste is dé expert als het om de zorg en behandeling van je huid gaat. Je huid is immers je grootste orgaan en heeft alle liefde en  zorg nodig.

Bij SKIN LASER CLINIC. bieden wij prachtige behandelingen aan op het gebied van huidverbetering. 

SKINCARE FACIAL.

In onze facials staat het begrip ontspanning centraal en wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten en ultiem verwend.

Wij kijken kritisch naar jouw huid en zorgen dat jouw huid krijgt wat het nodig heeft.

Duur: 50 min

Prijs: € 79,00

SKINCARE MICRONEEDLING.

Microneedling met de Dermapen 4 is dé behandeling voor  een mooie, egale huid.

Door microkanaaltjes in de huid aan te brengen, stimuleer je de collageen en elastine aanmaak in  de huid welke -in de loop der jaren- natuurlijk afneemt. 

Met deze behandeling kunnen wij verschillende "huidproblemen" aanpakken, zoals littekenvorming door acné, hyperpigmentatie, acné en fijne lijntjes.

Duur: 60 min

Prijs: € 110,00

SKINCARE PEELING.

Wil je je huid een intensieve behandeling geven om een huidprobleem effectief aan te pakken en snel huidverbetering te bewerkstelligen? Dit bereik je met onze intensieve peelings. Tijdens een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd waardoor oneffenheden, fijne rimpels en lijntjes, acné of littekens minder zichtbaar worden. Door het hoge percentage van werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor er een versnelde werking optreedt. 

Duur: 60 min

Prijs: € 89,00