top of page

SOPRANO TITANIUM.

 

Ontharen met de Soprano Titanium laser biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. Denk bijvoorbeeld aan de unieke SHR techniek, de extra grote behandelkop en het ICE Plus koelsysteem.

Veiligheid voor alles!

SHR zorgt voor een geleidelijke verwarming van het haarzakje, zonder omliggend weefsel te belasten.

Met de exclusieve 3D-technologie combineert de Soprano Titanium laser de drie meest effecieve lasergolflengten in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren van het haarzakje.

Dit betekent dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling.

De Soprano Titanium laser bevat een nieuw en exclusief koelsysteem, de ICE Plus technologie, dat ervoor zorgt dat uw huid tijdens de behandeling perfect gekoeld blijft, pijnloos ontharen!

Het meest unieke aspect van de Soprano Titanium is de extra grote 4Quattro behandelkop, waarmij het mogelijk is de behandeling sneller uit te voeren dan ooit te voren. 

De behandeling met al deze unieke aspecten van de Soprano Titanium laser kan het gehele jaar door uitgevoerd worden, ook tijdens de zomermaanden en bij een gebruinde huid.

De kunst van een zijdezachte, haarvrije huid!

SLC_Legs_01.png
Quatro_Titanium.jpg
bottom of page